Cirka halvdelen af alle ansøgere får bevilget et internationaliseringsstipendium og kan søges uanset om du har ansøgt om en samarbejdsplads gennem KU eller om du skal af sted på et selvarrangeret ophold.
Dit ophold skal være af minimum 3 måneders varighed og maksimalt et år. Det er kun for studerende på Københavns Universitet og opholdet må ikke være studietidsforlængende og det skal være meritgivende.
Jeg mener, at jeg kan få tildelt 8.000 kr, da jeg skal studere uden for Europa.
Ansøgningsfristen var d. 25 oktober (min fødselsdag oven i købet). Så jeg brugte én fire timer på min fødselsdag på at rette og finpudse min ansøgning.
Nedenunder kan du læse lidt om hvordan, at jeg byggede min ansøgning op - Det kan være, at jeg lægger hele min ansøgning op på et senere tidspunkt.
De tre nedenstående spørgsmål skulle besvares:
1. Hvad er den faglige begrundelse for dit valg af
universitetet/praktiksted/feltarbejde?
2. Hvad er den faglige begrundelse for dit valg af fag/emne?
3. Hvad er den faglige begrundelse for at placere opholdet på
dette sted i dit studieforløb?
Spørgsmål 1:
A. Først skrev jeg om hvorfor jeg ønsker at gå på Columbia. Her lagde jeg vægt på hvordan Columbia kunne udfordre og udvikle mig både fagligt og menneskeligt.
B. Dernæst skrev jeg om Columbias stærke forskningsprofil. Jeg lagde vægt på, at jeg, som studerende på Columbia får adgang til enormt gode professorer, som kan videreformidle viden i topklasse.
C. Så skrev jeg lidt om, at det var vigtigt for mig at kombinere den faglige profil fra KU med et universitet, som også har en stærk "Political Science" afdeling og hvad det kunne gøre for mig ift. min uddannelse.
D. Tilsidst skrev jeg om hvordan jeg er aktiv i en studenterforening på Statskundskab.
Så fortalte jeg dem hvilke foreninger på Columbia, som jeg ønskede at være medlem af og hvordan de kan være gode ift. de fag, som jeg ønsker. Her lagde jeg vægt på at det var en mulighed for mig at implementere det, jeg lærer fra undervisningen på virkelighedens politiske emner.
Spørgsmål 2:
A. Jeg delte spørgsmålet op i tre dele - en del til hvert fag.
B. Så tog jeg fagets fagbeskrivelse og forklarede hvorfor det var relevant for mig.
C. Så skrev jeg lidt om hvordan nogle af fagene havde en særskilt diskussionssektion, hvor man får mulighed for at diskutere stoffet og få et endnu større fagligt udbytte.
D. Derudover skrev jeg om hvordan Statskundskab ikke har et stor fokus på min store interesse og hvordan Columbia netop gav mig muligheden for at udforske det område og hvordan det ville være en god basis for min fremtidige karriere.
Spørgsmål 3:
A. Jeg startede med at fortælle at mit sommerskoleophold på Oxford havde givet mig enormt meget fagligt og jeg derfor ønskede at kombinere min bachelorgrad yderligere med et udvekslingsophold.
B. Jeg skrev, at Columbia gave mig muligheden for at lære endnu mere om områder, som KU ikke har et ligeså stort fokus på.
C. Dernæst fortalt jeg om Columbias universitetsstruktur - mere interaktivt og tættere professor-elev relation, som jeg har savnet meget på min bachelor, da jeg føler det giver meget når man kan diskutere stoffet - både i undervisningen, men også, at man kan diskutere med ens professorer én-til-én i deres office-hours.
Tilslut konkluderede jeg, at jeg havde et kæmpe fagligt og menneskeligt udvekslingspotentiale og 5. Semester på Columbia, netop kan udvikle og løfte mig på de to områder (såvel, som utallige andre områder).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar